Immokantoor
in hartje
Aalst

Immokantoor in hartje Aalst

Onze ‘Over ons’ gaat eigenlijk over jou. Want alles wat we doen, doen we in functie van jouw woondroom. Wil je je huis vlot verkopen, voor de beste prijs? Of zoek je de perfecte koopwoning of huurwoning in de regio Aalst? Waar je ook van droomt, het gedreven team van Appelmans staat klaar om je te helpen.

Immokantoor in hartje Aalst
Met welke woonplannen kunnen we jou helpen?

In meer dan 25 jaar hebben we al heel wat mensen gelukkig gemaakt. Dat doen we door warmte en klantvriendelijkheid te combineren met passie en een continu streven naar perfectie. Een aanpak die werkt. Onze cijfers en tevreden klanten bewijzen het.

Met welke woonplannen kunnen we jou helpen? Vertel het ons via mail of bel direct naar 053 77 80 00.

Gezocht: gedreven vastgoedtalent

Ben je gedreven, gepassioneerd door vastgoed, haal je voldoening uit het helpen van klanten en geniet je van het succes van een verkoop? Wil je je talenten ontplooien in een groeiend vastgoedkantoor met een toffe werksfeer? Kom met ons praten, de koffie staat al klaar!

Contacteer ons voor een leuk gesprek

Waarmee kunnen we jou helpen?

Verkoop en verhuur

Verkoop en verhuur

Hoe meer tijd en moeite je in de verkoop of verhuur van je woning steekt, hoe meer voordeel je eruit kan halen. Onze ervaren vastgoedmakelaars en experts doen al het werk voor jou:

  • Correcte, realistische schatting op basis van vergelijkingspunten. Zo vergelijken we jouw woning met recent verkochte huizen in dezelfde buurt, met dezelfde oppervlakte, met hetzelfde aantal kamers of met panden in dezelfde staat.
  • Aantrekkelijke presentatie van jouw pand, aangevuld met de professionele foto’s, een 3D-voorstelling, …
  • Correct en compleet dossier van jouw woning, we kennen elk detail van jouw pand
  • Uitgekiende marketingstrategie die de sterke punten van jouw woning in de verf zet
  • Warm welkom voor kandidaat-kopers en -huurders. Wij zorgen ervoor dat een bezoek aangenaam en vlot verloopt en beantwoorden alle vragen van de koper
  • Consequente opvolging van bezoeken en een regelmatige, open communicatie met jou
  • De correcte verkoopovereenkomst en alle nodige documenten bezorgen wij aan je notaris

Ons doel? We zijn pas écht tevreden als we die perfecte, enthousiaste koper of huurder voor je vinden. En jullie allebei met een glimlach de verkoop- of huurovereenkomst ondertekenen.

Correcte schatting & advies

Correcte schatting & advies

Een succesvolle verkoop begint met de juiste schatting van jouw vraagprijs. Want: hoe correcter de waardebepaling, hoe beter de verkoopprijs.

Daarom besteden wij veel aandacht aan de schatting van jouw woning. Voor een perfecte berekening kijken onze experts naar het gebouw, de ligging, de afwerking, de ouderdom, het onderhoud én andere panden die in het verleden in de omgeving te koop stonden.

Onze grondige aanpak heeft succes. 95% van onze panden verkopen we binnen 6 maanden.

Nieuwbouwprojecten

Nieuwbouwprojecten

Ben jij op zoek naar een moderne en comfortabele nieuwbouw in de buurt van Aalst? Wij zijn al meer dan 20 jaar absolute marktleider in de verkoop van nieuwbouwprojecten in de regio. Het is uitgegroeid tot een aparte specialisatie binnen ons kantoor. En dat allemaal dankzij ons gedreven team, dat altijd streeft naar perfectie.

De laatste 25 jaar hebben we dan ook heel wat mooie nieuwbouwprojecten verkocht in en rond Aalst. De meest in het oog springende projecten zijn:

  • De Mouterij (centrum Aalst) met in totaal 206 appartementen
  • Kloosterpark De Capucien (Kloostertuin van de paters Capucienen) met in totaal 132 appartementen
Gratis schatting Blijf op de hoogte
pinterest play-arrow