Verkoop vlot
je woning

Verkoop vlot je woning

Ben je van plan om je woning, appartement of grond te koop aan te bieden? Dan wil je natuurlijk zo snel mogelijk verkopen voor de beste prijs.

Met de hulp van onze experts verloopt alles vlekkeloos. Wij verkopen 95% van onze panden binnen 6 maanden. Dit succes danken we aan onze jarenlange ervaring, inzicht in de lokale huizenmarkt en passie voor het vak.

Wil je liever zo weinig mogelijk fysiek contact tijdens het verkoopproces? Dat kan, dankzij onze moderne online tools en communicatie. Wees gerust, ook op veilige afstand boeken wij de beste verkoopresultaten voor jou.

Verkoop vlot je woning
Altijd de perfecte vraagprijs

Altijd de perfecte vraagprijs

De beste prijs uit je woning halen? Dat begint bij het bepalen van de perfecte vraagprijs. Onze experts houden rekening met de gegevens van jouw eigendom, met de afwerking, het onderhoud, de marktomstandigheden en zelfs met vroegere verkoopprijzen van huizen in jouw omgeving.

Vraag nu je gratis schatting aan
Aantrekkelijke presentatie van je woning

Aantrekkelijke presentatie van je woning

Hoe aantrekkelijker de foto’s van jouw woning, hoe sneller de interesse is gewekt bij kandidaat-kopers. Een goede eerste indruk is cruciaal, daarom maken we steeds professionele foto’s. Een extra service waarvoor je niets betaalt.

We maken ook een 3D-voorstelling van je woning. Zo kunnen geïnteresseerden eerst op een veilige manier online kennismaken met jouw pand. Pas als er heel concrete interesse is, brengen wij een fysiek bezoek aan je woning. Uiteraard in veilige omstandigheden. Zo krijg je de beste verkoopresultaten op de meest veilige manier.

Staat je huis al leeg? Als extra optie kunnen onze experts zorgen voor een tijdelijke inrichting. Met meubelen, kaarsen, vazen en andere decoratie geven wij je woning weer een huiselijke en gezellige uitstraling. Zo krijgen bezoekers een nog betere eerste indruk en verhoog je de kans op een vlotte verkoop.

Slimme marketing

Slimme marketing

Kandidaat-kopers moeten weten dat jouw woning te koop staat. Wij promoten je woning op de belangrijkste websites en via diverse social mediakanalen. Maar we willen niet gewoon véél mensen bereiken, we willen vooral de juiste mensen bereiken. Daarom sturen we ook gerichte mailings naar interessante profielen uit onze uitgebreide database met kopers. Omdat we al meer dan 25 jaar ervaring hebben in de regio, weten we hoe we de best mogelijke resultaten behalen. Dat bewijzen ook onze cijfers: 95% van onze panden verkopen we binnen 6 maanden.

We leggen de lat hoog, heel hoog

Ons enthousiaste en ervaren team werkt keihard voor de beste resultaten. We helpen niet alleen jou als verkoper, we staan ook de kopers bij. Via 3D-voorstellingen of begeleide rondleidingen ter plaatse krijgt de koper een antwoord op al zijn vragen.

Alles wat we doen, is gedreven door kennis, passie, ervaring, tomeloze inzet en grote aandacht voor jouw veiligheid. Natuurlijk met een warm, persoonlijk contact als basis.

Onze missie is pas geslaagd als jij en je koper met een warme glimlach de verkoopovereenkomst ondertekenen. Bij ons op kantoor of via digitale weg, aan jou de keuze.

Gratis schatting Blijf op de hoogte
pinterest play-arrow