Huizen en mensen

APPELMANS IMMOBILIEN brengt huizen en mensen samen.

De tevredenheid van zowel onze kopers als verkopers vinden wij heel belangrijk.

Wij hebben slechts 1 passie: voor elke koper de woning zoeken die echt bij hem past. Voor elke verkoper vinden wij de koper die zoekt in het voorgestelde budget. Zo brengen wij mensen en huizen samen.

Omdat we hier heel intensief mee bezig zijn, slagen wij er in, als enige in de streek, meer dan 90 % van onze aanbiedingen binnen de 3 à 4 maanden te verkopen.


Niet alleen de snelheid waaraan onze aanbiedingen telkens vernieuwd worden is opmerkelijk, maar nog meer de tevredenheid van onze klanten, zowel kopers als verkopers.
Het geeft ons inderdaad een grote voldoening vast te stellen dat zowel kopers als verkopers op het einde van de transactie uiterst tevreden zijn over de samenwerking met ons kantoor.  


Hebt u onlangs met ons samengewerkt, maar bent u vergeten het vragenlijstje in te vullen, dan kan u dit gerust hier online doen. Wees vooral eerlijk in de opmerkingen. Positieve opmerkingen geven ons bijzonder veel voldoening. Minder positieve opmerkingen worden volledig ter harte genomen en helpen ons onze dienstverlening op een nog hoger peil te brengen.
Elk ingevuld formulier wordt verwerkt en beïnvloedt onze tevredenheidsbarometer.

Panden in de kijker

appartement te koop - Estepona

appartement - te koop
Estepona

Meer info

€ 1 175 000

huis te koop - Aalst

huis - te koop
Aalst

Meer info

€ 198 000

Nieuws

Laatste nieuws:

Een wandeling door het kloosterpark De Capucien

19/05/2014

Klik op Lees verder en bekijk de video. Wandel even met ons mee door de volgende fase van dit stukje paradijs in Aalst.

Tevredenheidsbarometer:

“goede ontvangst op kantoor. zeer goede medewerking van de verkoper van appelmans” 19/03/2012 - mevrouw neetens uit aalst