€ 188.000 - 350.000

Voeg toe aan favorieten

Villa santa maria Houtmarktstraat 86 , 1770 Liedekerke

Belangrijkste troeven

Omschrijving

Villa Santa Maria en Vallei Houtkauter, samen Tweestroom!

Met deze projecten verrijzen twee unieke en veelzijdige nieuwbouwprojecten in Liedekerke. De projecten bevinden zich aan de stroom van de Dender en op een boogscheut van het centrum van Liedekerke. Beide projecten staan voor eigentijds wooncomfort door het gebruik van kwaliteitsmaterialen, en hebben door de verschillende woonkaders toch een zeer eigen karakter.

Villa Santa Maria is een echt ijkpunt in de streek. De statige villa uit 1913 werd op een hedendaagse manier gerestaureerd en vormt nu het hart van een kleinschalig en exclusief nieuwbouwproject. De unieke combinatie van de authentieke charmes van de Villa Santa Maria, verweven met de doordachte moderne architectuur, maakt van dit project een nieuwe en iconische referentie in de streek.

De ruime duplexen en appartementen stralen klassieke klasse uit. De grote raampartijen zorgen voor een maximale lichtinval en de doordachte indeling is ideaal voor hedendaagse levensgenieters. Door hun gunstige oriëntatie bieden de luxueuze wooneenheden zicht op het uitzonderlijke landschap. Daarnaast ademen ze de sfeer van het modern landelijk wonen uit.

Neem zeker een kijkje op de website www.tweestroom-liedekerke.be !


Documenten

€ 188.000 - 350.000

Voeg toe aan favorieten

Vragen over dit project?

Beschikbaarheid

Unit Type Opp. Slpk Badk Tuin Terras Vraagprijs Status Plan
Gratis schatting Blijf op de hoogte
pinterest play-arrow