€ 278.221 - 396.772

Voeg toe aan favorieten

67 % verkocht
Affligemdreef - groep huyzentruyt Affligemdreef 12 , 9300 Aalst

Belangrijkste troeven

Omschrijving

BEN- nieuwbouwwoningen in autoluwe buurt! Rustig wonen in een groene oase.

Dit nieuwbouwproject zal van start gaan in 2020. Het combineert rust met een ideale ligging in de Affligemdreef, ten oosten van Aalst. Alle voorzieningen zijn in de buurt en vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf de Affligemdreef ligt de oprit van de E40 op 7 minuten.

De groenzone voor de woningen is autoluw, dit zorgt voor extra veiligheid voor de kinderen en meer sociaal contact tussen de bewoners.
Het project telt 11 BEN-nieuwbouwwoningen waarvan 1 open bebouwing, 4 halfopen en 6 gesloten woningen. Op de parkeerhaven vooraan zijn 10 carports met groendak (voorzien voor Lot 1 -10) aanwezig en 5 openbare parkeerplaatsen.

Alle gesloten en halfopen woningen hebben een gelijkaardige indeling. Op het gelijkvloers een inkomhal met toilet en de trap, een grote leefruimte met open keuken en berging. Boven zijn er 3 volwaardige slaapkamers, een badkamer met bad en douche, een apart toilet en een balkon. De open bebouwing heeft een extra slaapkamer of bureau op het gelijkvloers en telt dus 4 slaapkamers in totaal alsook een extra buitenberging en carport.

De 11 energiezuinige woningen hebben een plat dak waarop 6 zonnepanelen per woning zijn voorzien voor hernieuwende energie. De verwarming is op aardgas, vloerverwarming is mogelijk op aanvraag. Ventilatiesysteem D met warmterecuperatie is standaard voorzien in elke woning.

De woningen hebben een hedendaagse architectuur en worden afgewerkt met kwaliteitsvolle materialen, dit garandeert u jarenlang zorgeloos wooncomfort.
Contacteer ons voor meer info op het nummer 053 77 80 00.


Documenten

€ 278.221 - 396.772

Voeg toe aan favorieten

Vragen over dit project?

Beschikbaarheid

Unit Type Opp. Slpk Badk Terras Vraagprijs Status Plan
Affligemdreef Aalst Lot 8 Villa/Woning/Hoeve 144,96m² 3 1 4,6m² Verkocht Verkocht Meer info
Affligemdreef Aalst Lot 9 Villa/Woning/Hoeve 138,8m² 3 1 5,9m² Verkocht Verkocht Meer info
Gratis schatting Blijf op de hoogte
pinterest play-arrow