Residentie Eliani 2

60% Verkocht

9320 EREMBODEGEM

Types: Appartement (2)
Prijzen: € 259.200
Aantal slaapkamers: 2
Bewoonbare opp.: 82.3 m²

Een moderne, hedendaagse architectuur ecologisch en duurzaam verantwoord

Kwalitatief project van 5 appartementen op een gunstige ligging nabij invalswegen en E40 in een verkeersluwe straat en omringd door groen. Osbroekpark op wandelafstand. Dit gebouw biedt u een optimaal wooncomfort en privacy (gn inkijk). Alle apptn worden afgewerkt met de beste materialen. De 2slpkrapptn op de 1e verd. zijn beschikbaar en genieten van veel lichtinval door de glaspartijen van vloer tot plafond. Parkeerplaatsen ter beschikking voor € 5.100. Het terrein en de tuin worden volledig aangelegd. Overdekte fietsenberging en parking voor bezoekers. Opleverdatum: mei '21. Verkoop onder BTW-stelsel (wet Breyne). Contacteer ons voor meer info en misschien vindt u binnenkort uw nieuwe thuis in residentie Eliani 2!

Dit kwalitatief project bestaat uit slechts 5 appartementen en beschikt over een uitermate gunstige ligging nabij belangrijke invalswegen en de E40. Het is gelegen langsheen het verkeersluwe deel van de steenweg en wordt omringd door groen. Ook het Osbroekpark ligt op wandelafstand.

Dit gebouw biedt u een optimaal wooncomfort en de nodige privacy (geen inkijk). Alle appartementen worden afgewerkt met de beste materialen. De tweeslaapkamerappartementen op de 1e verdieping zijn nog beschikbaar en genieten van een grote lichtinval door de glaspartijen van vloer tot plafond.

Er zijn parkeerplaatsen ter beschikking voor de prijs van € 5.100.

Het terrein en de tuin worden volledig aangelegd. Er is een overdekte fietsenberging en parking voor bezoekers wordt voorzien.

Opleverdatum: mei 2021. Verkoop onder het BTW-stelsel (wet Breyne).

Contacteer ons gerust voor meer informatie en misschien vindt u binnenkort uw nieuwe thuis in residentie Eliani 2!

Nota: de foto's van het afgewerkt appartement zijn genomen in de naastgelegen residentie Eliani 1.

Eliani 2