Vallei Houtkauter

1770 LIEDEKERKE

Types: Appartement (37)
Prijzen: Van € 190.000 tot € 525.000
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 87 tot 192 m²

Uw hedendaagse woondroom

Maak kennis met Vallei Houtkauter, een complex van drie gebouwen gelegen aan een groene vallei met zicht op het water. De ruime appartementen en duplexen staan garant voor rust en ruimte op een boogscheut van het centrum. De leefruimtes beschikken over grote raampartijen, waardoor het daglicht royaal binnenstroomt en u volop kunt genieten van de natuurrijke omgeving. De mooie lijnen, de hedendaagse inrichting, de keuze van kwaliteitsvolle materialen en degelijke afwerkingen vloeien samen in een stijlvol geheel. De bouwwerkzaamheden starten eind 2019. Bij interesse maken wij graag een afspraak met u om u te helpen dit project verder te ontdekken. Grijp deze kans om uw woondroom te midden van de natuur waar te maken!

Maak kennis met Vallei Houtkauter, een complex van drie gebouwen gelegen aan een groene vallei met zicht op het water.

 

De ruime appartementen en duplexwoningen staan garant voor rust en ruimte op een boogscheut van het centrum. De leefruimtes beschikken aan weerszijden over grote raampartijen, waardoor het daglicht royaal binnenstroomt en u volop kunt genieten van de natuurrijke omgeving.

 

De mooie lijnen, de hedendaagse inrichting, de keuze van kwaliteitsvolle materialen en degelijke afwerkingen vloeien samen in een stijlvol geheel.

 

De bouwwerkzaamheden starten eind 2019.

 

Bij interesse maken wij graag een afspraak met u om u te helpen dit project verder te ontdekken.

 

Grijp deze kans om uw woondroom te midden van de natuur waar te maken!

Gebouw A

Gebouw B

Gebouw C