Nieuwbouw

Villa Santa Maria

Houtmarktstraat 86
1770 LIEDEKERKE

Liedekerke wordt een prachtig nieuwbouwproject rijker! Rondom 'Villa Santa Maria', één van de mooiste woningen van Liedekerke, zal in 2019 een uniek woonproject worden opgetrokken. Achterin zullen 3 gebouwen verschijnen waarin maisonnettes worden ondergebracht. Ze beschikken over ruime terrassen en/of tuinen. De villa zelf komt volledig tot haar recht te midden van een groene omgeving. Ze zal 3 wooneenheden bevatten. Rechts bevindt zich een 4e gebouw met 8 appartementen met private tuin en/of terrassen. Aan de wachtgevel links wordt een prachtige bel-etagewoning aangebouwd. Stijlvolle, tijdloos sobere architectuur. Op 500 m van het centrum, vlakbij sportfaciliteiten en op slechts 5 min van het station. Parkeermogelijkheid ondergronds.

Residenties Capri en Anacapri

Langemuntstraat/Marktstraat
9400 NINOVE

Te midden van het commerciële centrum van Ninove wordt binnenkort een nieuwbouwproject bestaande uit 2 gebouwen met appartementen en een commercieel gelijkvloers gezet. Residentie Capri is gelegen in de Langemuntstraat, een autoloze straat die grenst aan de markt. Residentie Anacapri zal verschijnen in de Marktstraat. Beide gebouwen grenzen aan elkaar. De bouwheer heeft veel aandacht en zorg besteed aan het creëren van een optimaal wooncomfort dat voldoet aan de hedendaagse normen op gebied van energieverbruik en duurzaamheid. Elk appartement wordt uitgerust met een videofoon, vloerverwarming en het ventilatiesysteem type D. U heeft de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen. Gemeenschappelijke fietsenstalling en afvalberging.

Vallei Houtkauter

Houtmarktstraat 71 - 75
1770 LIEDEKERKE

Maak kennis met Vallei Houtkauter, een complex van drie gebouwen gelegen aan een groene vallei met zicht op het water. De ruime appartementen en duplexen staan garant voor rust en ruimte op een boogscheut van het centrum. De leefruimtes beschikken over grote raampartijen, waardoor het daglicht royaal binnenstroomt en u volop kunt genieten van de natuurrijke omgeving. De mooie lijnen, de hedendaagse inrichting, de keuze van kwaliteitsvolle materialen en degelijke afwerkingen vloeien samen in een stijlvol geheel. De bouwwerkzaamheden starten eind 2019. Bij interesse maken wij graag een afspraak met u om u te helpen dit project verder te ontdekken. Grijp deze kans om uw woondroom te midden van de natuur waar te maken!

Residentie Amalfi

Gentsestraat 145
9406 NINOVE

Dit project bevindt zich in de ruwbouwfase. Het is gelegen in een rustige straat net buiten de ring. In de nabije omgeving is het shoppingcomplex Ninovita gelegen en na 10 min. wandelen staat men al in het centrum. Het gebouw telt 6 appartementen: 2 gelijkvloerse met privé-tuin, 2 op de 1e verdieping en 2 dakappartementen. Alle leefruimtes van de appartementen lopen door van voor naar achter waardoor men de hele dag kan genieten van veel lichtinval. Parkeergelegenheid achter het gebouw: garages & staanplaatsen. Ook zijn er kelders beschikbaar. De afwerking met kwaliteitsvolle materialen garandeert u jarenlang zorgeloos wonen. Contacteer ons voor meer info op het nummer 053 77 80 00. Absolute aanrader voor eigen bewoning of als investering!