Nieuwbouw

Residentie Zeebergkaai

Zeebergkaai
9300 AALST

Rustig wonen met zicht op het water nabij het stadspark en op wandelafstand van het stadscentrum, komt dat als geroepen? Dan zijn de luxueuze appartementen die residentie Zeebergkaai te bieden heeft zeker iets voor u! De residentie bestaat uit 15 ingerichte appartementen en een ondergrondse parkeergarage met parkings, kelders en fietsenstalling (toegankelijk via een autolift). Alle appartementen tellen 2 of 3 slaapkamers en worden voorzien van vloerverwarming. Ieder appartement beschikt over een ruim terras van waarop u kan genieten van een panoramisch zicht over de stad. Het gebouw is speciaal ontworpen voor een optimaal gebruikscomfort met afwerking op maat voor elke bewoner. Bovendien moet u pas betalen wanneer het appartement afgewerkt is en bewoond kan worden (geen betalingsschijven!). Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie. Reeds 8 appartementen verkocht! Website van het project: www.zeebergkaai.be

Villa Santa Maria

Houtmarktstraat 86
1770 LIEDEKERKE

Liedekerke wordt een prachtig nieuwbouwproject rijker! Rondom 'Villa Santa Maria', één van de mooiste woningen van Liedekerke, zal in 2019 een uniek woonproject worden opgetrokken. Achterin zullen 3 gebouwen verschijnen waarin maisonnettes worden ondergebracht. Ze beschikken over ruime terrassen en/of tuinen. De villa zelf komt volledig tot haar recht te midden van een groene omgeving. Ze zal 3 wooneenheden bevatten. Rechts bevindt zich een 4e gebouw met 8 appartementen met private tuin en/of terrassen. Aan de wachtgevel links wordt een prachtige bel-etagewoning aangebouwd. Stijlvolle, tijdloos sobere architectuur. Op 500 m van het centrum, vlakbij sportfaciliteiten en op slechts 5 min van het station. Parkeermogelijkheid ondergronds.

Residenties Capri en Anacapri

Langemuntstraat/Marktstraat
9400 NINOVE

Te midden van het commerciële centrum van Ninove wordt binnenkort een nieuwbouwproject bestaande uit 2 gebouwen met appartementen en een commercieel gelijkvloers gezet. Residentie Capri is gelegen in de Langemuntstraat, een autoloze straat die grenst aan de markt. Residentie Anacapri zal verschijnen in de Marktstraat. Beide gebouwen grenzen aan elkaar. De bouwheer heeft veel aandacht en zorg besteed aan het creëren van een optimaal wooncomfort dat voldoet aan de hedendaagse normen op gebied van energieverbruik en duurzaamheid. Elk appartement wordt uitgerust met een videofoon, vloerverwarming en het ventilatiesysteem type D. U heeft de mogelijkheid om een autostaanplaats aan te kopen. Gemeenschappelijke fietsenstalling en afvalberging.