Villa Santa Maria

1770 LIEDEKERKE

Types: Villa/Woning/Hoeve (1) ; Appartement (27)
Prijzen: Van € 188.000 tot € 350.000
Aantal slaapkamers: Van 1 tot 3
Bewoonbare opp.: Van 52.5 tot 176.5 m²

Uniek parkproject verenigt oud en tijdloos nieuw!

Liedekerke wordt een prachtig nieuwbouwproject rijker! Rondom 'Villa Santa Maria', één van de mooiste woningen van Liedekerke, zal in 2019 een uniek woonproject worden opgetrokken. Achterin zullen 3 gebouwen verschijnen waarin maisonnettes worden ondergebracht. Ze beschikken over ruime terrassen en/of tuinen. De villa zelf komt volledig tot haar recht te midden van een groene omgeving. Ze zal 3 wooneenheden bevatten. Rechts bevindt zich een 4e gebouw met 8 appartementen met private tuin en/of terrassen. Aan de wachtgevel links wordt een prachtige bel-etagewoning aangebouwd. Stijlvolle, tijdloos sobere architectuur. Op 500 m van het centrum, vlakbij sportfaciliteiten en op slechts 5 min van het station. Parkeermogelijkheid ondergronds.

Liedekerke wordt een prachtig nieuwbouwproject rijker!

 

Rondom de gekende 'Villa Santa Maria', één van de mooiste woningen van Liedekerke, zal in de loop van 2019 een uniek woonproject worden opgetrokken.  Op het terrein van in totaal  48 are zullen achterin 3 gebouwen verschijnen waarin leuke, tijdloze appartementen in maisonnettes zullen worden ondergebracht. Alle maisonnettes beschikken over ruime terrassen en/of tuinen.

De villa zelf komt volledig tot haar recht te midden van een groene omgeving en werd letterlijk op een sokkel geplaatst. Ze zal 3 wooneenheden bevatten.  Rechts van de villa bevindt zich een vierde gebouw met 8 appartementen met private tuin en/of terrassen. Aan de wachtgevel links wordt een prachtige bel-etagewoning aangebouwd.

De architectuur werd bewust stijlvol en tijdloos sober gehouden als perfect contrast met het mooie, rode gevelmetselwerk van de villa. De prachtige gevel, de detaillering van het dak en het mooie buitenschrijnwerk van de villa worden zo centraal in beeld gebracht. Door dit samenspel ademt het geheel een warme, aangename sfeer. Een pareltje om tot rust te komen…

 

Ook de omgeving biedt tal van mogelijkheden: 500 m van het centrum van Liedekerke, vlakbij sportfaciliteiten en op slechts 5 min van het station van Liedekerke. Parkeergelegenheid is ondergronds voorzien.

Stuur ons snel een mailtje… We laten je graag kennis maken met deze leuke maisonettes.

 

Neem zeker een kijkje op de website www.tweestroom-liedekerke.be !

 

 

gebouw A

gebouw B

gebouw C

gebouw D

gebouw E (villa)

gebouw F (bel-étage)