Nieuwbouw realisaties

Residentie De Mouterij

Hoek Gentsstraat / Nieuwbeekstraat / Arbeidstraat
9300 AALST

In het centrum van Aalst, op een zucht van de ring en van de E40 werd het nieuwbouwproject "De Mouterij" ingebed.  Het werd gerealiseerd op de site van de voormalige mouterij De Wolf-Cosijns, aldaar gevestigd sedert 1790.  Het oude bedrijfsterrein heeft een unieke ligging vlakbij de historische kern van Aalst; openbaar vervoer, winkelstraten, kinderopvang en scholen zijn in de onmiddellijke nabijheid terug te vinden.  Ook het rustgevende Astridpark is slechts op een boogscheut verwijderd. De historisch bewaarde gevel van de mouterij (zijde Arbeidstraat) wordt geïntegreerd in het nieuwbouwproject.  "De Mouterij" omvat 212 woongelegenheden en 3 handelsruimtes omgeven door groenzones en binnenpleinen.  Ruime ondergrondse parkings en kelders werden voorzien in dit project.  Op een boogscheut van het levendige stadscentrum biedt "De Mouterij" met zijn unieke ligging en prachtige architectuur een verademing in het jachtige leven. De afstand tussen de woongebouwen wordt ruim opgevat zodat een aangenaam ruimtegevoel ontstaat.  De appartementsgebouwen worden zuidwaarts georiënteerd.  Grote ramen en balkons laten licht en lucht doordringen in de woonruimtes.  Vormgeving en materiaalkeuze van de gebouwen staan borg voor een evenwichtige en kwalitatieve woonomgeving en betaalbare prijzen. Deze residentie is perfect gelegen voor private bewoning! Diverse types appartementen met 1,2,3 slpks, ook duplex-appartementen.  Overal groot terras, zuidgericht. Ondergrondse autostandplaatsen, kelder, liften, ...  Diverse appartementen, diverse prijzen. Allemaal redenen om voor "De Mouterij" te kiezen!

Residentie De Edingse Poort

Edingse Steenweg
9400 NINOVE

Vlot gelegen nieuwbouwproject vlakbij het centrum van Ninove.  De Residentie heeft een moderne look en telt slechts 3 verdiepingen hoog.  Er zijn diverse gelijkvloersappartementen met tuin en terras, appartementen op verdieping met 2 slaapkamers en diverse dakappartementen met 1 en 3 slaapkamers.   In de ondergrondse verdieping zijn er verschillende kelders en autostandplaatsen.  Achteraan het gebouw zijn private buitenparkings te koop.  Overal zijn ruime zonne-terrassen.  De appartementen beschikken over een degelijke standaard-afwerking, naar eigen keuze.  LAATSTE TRIPLEX-APPARTEMENT TE KOOP 140 m² met 3 slaapkamers. Prachtig appartement in 3 niveaus van 140 m² met 3 slaapkamers, ruim ingerichte badkamer + douchekamer + ruime living 55 m² en aangename keuken met groot terras.

Residentie 't Groene Eiland

Heuvelkouterweg 1-3
1770 Liedekerke

Residentie 't Groene Eiland te Liedekerke. Deze residentie is gelegen in een charmante gemeente in de groene Dendervallei. Gelegen tussen Brussel, Ninove en Aalst biedt ze vlotte verbindingen. Op wandelafstand bereikt u snel de grote markt, het station en het winkelcentrum. Vlakbij vindt u eveneens tal van sport- en wandelfaciliteiten. Deze residentie bestaat uit 21 ruime 2-slaapkamer-appartementen met ondergrondse autostaanplaatsen. De keukens zijn werkelijk prachtig en luxueus afgewerkt. De badkamers zijn voorzien van een badkamermeubel en ligbad. Overal zijn terrassen en/of tuin. LAATSTE APPARTEMENT TE KOOP : 2 slaapkamers, terras: 139.000 euro.

Residentie Avolon

Parklaan 201
9300 Aalst

Residentie Avolon, Parklaan Aalst Deze nieuwbouwresidentie bestaat uit tien 2-slaapkamer-appartementen en 1 penthouse. De appartementen zijn ideaal gelegen nabij het stadspark, centrum, E40, bushalte en Delhaize. In dit project zijn nu nog 2 appartementen gelegen op 1ste en 2de verdieping. Ingedeeld met living in massieve parket en aanpalend zonneterras in bankiraï, keukens werkelijk luxueus afgewerkt incl. alle electro-toestellen (ook vaatwas), badkamers ingericht met dubbel-badkamermeubel en ligbad, 2 slaapkamers achteraan gelegen. Afzonderlijk toilet met hang-WC, ruime berging. Nog 2 garageboxen met bijhorende berging. Deze appartementen zijn werkelijk heel aangenaam en genieten van hun residentiële ligging. Vrijblijvende bezichtigingen na afspraak

Residentie Groene Beek

Opwijksesteenweg / Waverstraat
9310 Moorsel

Moderne reeds instapklare residentie van 8 prachtige appartementen te Moorsel (hoek Opwijksesteenweg/Waversteenweg). Deze appartementen zijn ruim  en comfortabel ingedeeld met oppervlaktes van 85 tot 164m². Ze beschikken allen over een groot zonneterras tot 34m², op de verdiepingen afgewerkt in bankiraï.  De leefruimtes zijn werkelijk erg aangenaam en worden samen met de slaapkamerss afgewerkt  met een degelijke laminaatparket. De keukens die modern ingericht zijn met vaatwas, frigo, keramische kookplaat en dampkap, zijn een waar kookplezier. De strak met design-touch afgewerkte badkamers hebben zowel ligbad als douchecabine met glazen deur en een dubbel badkamermeubel. De lichtinval via de ramen zorgt voor een aangename verfrissing. Alle appartementen hebben bovendien een afzonderlijke berging als wasplaats, CV op aardgas, ramen in alu. De ondergrondse kelders zijn inbegrepen in de prijs. De ondergrondse autostaanplaatsen zijn afzonderlijk aan te kopen. De prijzen variëren van €168.000,00 tot €276.000,00. De appartementen staan reeds in een eerste verflaag. Kom nu kijken via afspraak 053/77.80.00

Residentie Milos appartementen

Kattestraat 40 - 52
9300 Aalst

De exclusieve nieuwbouwresidentie ‘Milos’ ligt in het hartje van het Aalsterse stadscentrum; de Kattestraat. Het gebruik van kwaliteitsvolle materialen en oog voor detail verzekeren de hoogstaande afwerking van deze residentie. Alle 12 appartementen beschikken over twee slaapkamers en een terras. Daarnaast biedt dit project ook 3 luxueuze lofts aan; ideaal voor mensen die van ruimte en licht houden. Laat u betoveren door deze moderne residentie op een toplocatie!

Residentie Milos loften

Kattestraat 40 - 52
9300 Aalst

De exclusieve nieuwbouwresidentie ‘Milos’ ligt in het hartje van het Aalsterse stadscentrum; de Kattestraat. Dit project biedt ook 3 luxueuze casco lofts aan; ideaal voor mensen die van ruimte en licht houden. Bekijk alvast de plannen en de voorgestelde indeling. Zo krijgt u hoogst waarschijnlijk reeds vele ideeën en mogelijkheden voor de inrichting van uw loft. Laat u betoveren door deze moderne residentie op een toplocatie!

Residentie La Couverture woningen

Bert Van Hoorickstraat 41
9300 Aalst

Het project voorziet in de oprichting van 12 aaneengeschakelde loft-woningen met onderliggende parkeergarages voor 35 personenwagens. De woningen liggen centraal op de afgesloten site. Binnenin wordt de kaart getrokken om één grote open ruimte te creëren. Op de verdieping wordt dit ruimtelijk gevoel aangehouden door de vrije hoogte te voorzien tot in de nok van het dak. Elke woning omvat naast de master-bedroom nog twee afzonderlijke kamers (omvormbaar tot één grote kamer). Centraal achter de master-bedroom situeert zich een dressing en sanitaire cel. Er werd voorzien in een open bureel ruimte op de overloop onder het daklicht. Via een vide tussen de gelijkvloerse en de verdieping komt er door het grote daklicht in de sheddakconstructie  aangenaam licht centraal in de woningen naar binnen, tot beneden in de keuken en zelf in de natte cellen boven. Elk van de woningen is voorzien met een terras vooraan aan de eetruimte en een privatieve tuin met berging aan de leefruimte achteraan.

Residentie La Couverture appartementen

Bert Van Hoorickstraat
9300 Aalst

Het project voorziet in de bouw van 11 luxe en hippe stadsappartementen, gelegen achter de bestaande gevel van de Couverture aan de Bert Van Hoorickstraat. De gevel wordt gerestaureerd in zijn oorspronkelijke staat en vormt esthetisch maar ook ruimtelijk een meerwaarde voor het project. Op de gelijkvloerse wordt één hoge ruimte voorzien welke plaats zal bieden aan twee ruime appartementen. De grote hoogte wordt overgenomen van de grote raampartijen in de voorgevel. De toegang tot de hoger liggende appartementen situeert zich aan de rechterzijde van de gevel. Voor de ontwikkeling van de diverse units werd voor het principe van de doorzone units gekozen. Door de gunstige Oost – West oriëntatie werd resoluut gekozen om de leefruimte van elke unit open te zetten naar zowel de straat als naar de tuinzijde. De lage ochtend en avondzon zal voor aangename woonunits zorgen. Uitspringende terrassen met zicht op het binnengebied zijn bovendien een aangename uitbreiding van de leefruimtes langs de achterzijde. Aan de straatzijde zorgen de grote raamopeningen in de bestaande gevel en de open gemeenschappelijke circulatie voor een aangename lichttoetreding in de open keukens van de units. Het inkomsas van elke unit zal dmv glaswanden worden gerealiseerd en zo visueel de nagestreefde openheid bewaren. Elk niveau telt vier units, gedicteerd door het ritme van de bestaande raamopeningen. Op de bovenste verdieping, waar deze gevelritmering ontbreekt, werden drie grotere units voorzien. De bestaande opening links in de straatgevel zal nog iets worden vergroot en niet alleen voor de ontsluiting van het achtergebied zorgen maar eveneens voor de toegang tot de ondergrondse parkeergarage alsook voor de noodzakelijke doorgang van de brandweer zorgen.

Residentie La Couverture loften

Sint-Jozefstraat
9300 Aalst

Ter hoogte van de Sint-Jozefstraat bevinden zich momenteel twee gebouwen die met mekaar verbonden zijn. Deze zullen behouden blijven en omgevormd worden tot lofts. Het laagste gebouw telt twee bouwlagen en zal bestaan uit twee lofts met aangename terrassen en zelfs een dakterras voor de bovenste loft.

Residentie Haelterman

Welvaartstraat 116
9300 Aalst

26 Hedendaagse nieuwbouwappartementen met één of twee slaapkamers op 15 minuten wandelafstand van het centrum, openbaar vervoer in de onmiddellijke omgeving, directe aansluiting via ring naar snelweg E40. Project met acht appartementen op de benedenverdieping, negen appartementen op de eerste verdieping en negen duplex-appartementen op tweede en derde verdieping. Ondergrondse staanplaatsen en kelders.

Residentie Fonteinbos

Hekelgemstraat 22
9320 Aalst Erembodegem

Deze nieuwbouwresidentie met een aantrekkelijke, moderne look telt 13 appartementen gespreid over een gelijkvloers en slechts 2 verdiepingen. Ze is gelegen in een rustige, groene buurt met weinig doorgaand verkeer. Ieder appartement beschikt over een woonkamer met open keuken, berging, badkamer, apart toilet en een zonnig terras. Er is keuze uit verschillende types: appartementen met tuintje, tweeslaapkamerappartementen, studio's, dakappartementen. Allen worden ze volledig afgewerkt. Informatie hierover vindt u in het lastenboek. Het achtergelegen terrein wordt aangelegd en voorzien van garageboxen en staanplaatsen. Reeds 6 appartementen verkocht!

Residentie Groene Belle

Mijlbekelaan
9300 Aalst

Stijlvol nieuwbouwproject te Aalst: residentie 'Groene Belle' De grote troef van dit project is de uitstekende ligging ten oosten van het centrum van de stad: - dichtbij het OLV-Ziekenhuis, - directe verbinding met de ring, - zowel het station als de autosnelweg zijn zeer vlot bereikbaar, - bushaltes in de nabije omgeving, - groene en rustige omgeving, - met veel wandel- en fietsmogelijkheden. Het project wordt ingeplant op een terrein van bijna 30a groot waarvan het grootste deel wordt aangelegd als parktuin met een wandelpad. Het bestaat uit 2 gebouwen die in totaliteit 24 appartementen en 1 handelsruimte zullen bevatten. Uiteraard wordt een ondergrondse parkeergarage voorzien. In de tuin wordt een overdekte fietsenstalling geplaatst. Website van het project: www.groenebelle.com

Kloosterpark De Capucien


9300 AALST

In een prachtige groene parkomgeving zijn de luxueuze appartementen van het nieuwbouwproject 'Kloosterpark De Capucien' gelegen. De locatie spreekt voor zich: rustig wonen te midden van het groen maar met de levendigheid van de stad Aalst binnen handbereik. Er zijn nog appartementen beschikbaar in de residenties Brindisi (Sint Jobstraat) en Emilia (Marktweg). De appartementen zullen nog dit jaar afgewerkt worden. Alle residenties beschikken over een ondergrondse parkeergarage met staanplaatsen en kelderbergingen en zijn voorzien van liften. Graag een bezoek ter plaatse? Neem zeker contact met ons op.

Residentie Parkzicht

De Nayerstraat 6C
9470 DENDERLEEUW

Ruim nieuwbouwappartement in hartje Denderleeuw: op wandelafstand van het station, in de nabijheid van de belangrijkste verbindingswegen en 1 km verwijderd van het stadscentrum. Dit appartement beschikt over het nodige comfort welke u mag verwachten van een ruim dakappartement. Ruim terras, 2 slaapkamers, grote living, open keuken en badkamer met bad en douche. De keuken is in de prijs inbegrepen en zal worden geplaatst in samenwerking met de Keukenarchitecten. Deze wordt afgewerkt met Miele apparaten en Duitse kwaliteitskasten van Eggersmann. Voor gedetailleerde info over deze keuken, de materiaalbeschrijving, afwerkingsdetails en technische uitrusting verwijzen wij u graag naar het lastenboek. Dit is een energiezuinig appartement. Bovenop de lage kost van verwarming geeft dit appartement na aankoop, recht aan de koper op een premie van 600 euro bij EANDIS. Er zijn binnenstaanplaatsen ter beschikking aan €14.500.

Residentie Amalfi

Gentsestraat 145
9406 NINOVE

Dit project bevindt zich in de ruwbouwfase. Het is gelegen in een rustige straat net buiten de ring. In de nabije omgeving is het shoppingcomplex Ninovita gelegen en na 10 min. wandelen staat men al in het centrum. Het gebouw telt 6 appartementen: 2 gelijkvloerse met privé-tuin, 2 op de 1e verdieping en 2 dakappartementen. Alle leefruimtes van de appartementen lopen door van voor naar achter waardoor men de hele dag kan genieten van veel lichtinval. Parkeergelegenheid achter het gebouw: garages & staanplaatsen. Ook zijn er kelders beschikbaar. De afwerking met kwaliteitsvolle materialen garandeert u jarenlang zorgeloos wonen. Contacteer ons voor meer info op het nummer 053 77 80 00. Absolute aanrader voor eigen bewoning of als investering!

Project Jozef Meganckstraat

Jozef Meganckstraat 16
9300 AALST

Dit kleinschalige appartementsgebouw met aantrekkelijke, moderne look telt 4 appartementen en ligt op 10 minuten wandelafstand van het centrum. Dit project staat voor hoogstaande afwerking en tijdloze architectuur. De op maat gemaakte keukens zijn uitgerust met frigo, keramische kookplaat en dampkap, vaatwas, en combi-oven. Vloerverwarming is mogelijk alsook de bevloering kan nog gekozen worden. Er is een gemeenschappelijke vuilnisberging en fietsberging voorzien. Elk appartement heeft een eigen terras en individuele zonnepanelen. Hoogrendementsglas is in het hele gebouw voorzien. De prijzen starten aan € 166.000 exclusief BTW en kosten. De volledige betaling gebeurt bij akte. Zie www.appelmans.be voor meer info en de verschillende types.